7 ay sonra Merhaba demek istedim

       Merhabaa. 7 aydır burada ve buraya bağlı açtığım ınstagram hesabında olmamak ilginç ve şaşırtıcı. Çok sıkıldığım ve kafamın içinin dolu olduğu bir zamanda pat diye kapatmıştım ınstagram hesabımı (gastronomivedahasi). Ayni zamanda kişisel hesabımı da kapattım. Ama onu 3 ay sonra yeni bir hesap olarak açıp kullanmaya devam ettim.( eskisi kadar olmasada). Içimden gelmeyerek paylaşım yapıp o boşluğu size de hissettirmek istememiştim çünkü. Çok az insana da olsa faydalı bir şeyler yapmak beni çok mutlu etse de  biraz da kendimi dinlemek istemiştim. Dinledim de. Ama bu da çok uzun sürdü diyemem😁 insanoğlu olandan da olmayandan da sıkılıp yeni bir şeyler arayışına giriyor. Şuan bu yazıyı çalıştığım otelin dinlenmek için kaçtığım bir köşesinde şeker arabasının üzerinde oturur vaziyette yazıyorum. Çok otantik dimi 😊 7 ayda hayatim bastan aşağı değişti mi tabiki de hayır. Ama güzel değişiklikler olmadı değil. En azından istediğim yönde ilerledi. Mesela yazın çok görmek istediğim trabzon ve rizeye gittim.

 Ardından ankaraya gittim ve çok güzel 2 gün  geçirdim. (Fotoğrafları bulamadığım için bunu atlıyorum)
Her şey harikaydı. Annem ve babamla kapadokyaya gittim.
Bir kez daha o güzelliklere şahit oldum çok eğlendim. 1 senedir hayalini kurduğum incirliovadaki pastacılık kampına bu geçtiğimiz 2018 eylül 'de asistan olarak seçildim ve deneyimlerle dolu muhteşem ve yorucu bir 6 gün geçirdim.

Mersinde bir butik pastanede gönüllü olarak çalışıp krema çikolata ve şeker hamurlarının arasına daldım.



Ameliyat oldum ve tüm yaz onun kalıntılarını taşıdım. (Bunu  fotoğraflarını göstermesem daha iyi 😏) Düşününce değişik bir 7 ay olmuş. Ve şuan okuduğum şehir olan afyonda bir otelde çalışıyorum. Hem kısa hem uzun bir 7 ay. Tamamen döndüm mü bilmiyorum ama 7 ay sonra şu satırları otelin bir köşesinde yazmak istedim.
     Bakalım hayat bize daha ne heyecanlar gösterecek.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mutfak dersleri için alınan malzemelerin parasını kim karşılıyor?

Gastronomi bölümü dezavantajları

Gastronomi bölümünde içki içmek zorunlu mu ?